Перегляд зібрання за групою - Автори Галясний, Іван Володимирович
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини | Запаренко, Ганна Володимирівна; Дорожко, Владислав Васильович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Галясний, Іван Володимирович |
2019 | Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технологій переробних і харчових виробництв |
2019 | Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016-08-25 | Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців | Шаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Ястребова, Лілія Миколаївна; Андрієнко, Олена Олександрівна |