Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Перегляд зібрання за групою - Теми jelly
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Determination of ascorbic acid amount in gelatin aqueous solutions by galvanostatic coulometry using electrogenerated bromine
Evlash, V.
;
Gubsky, S.
;
Aksenova, E.
;
Borisova, A.
;
Zhelezniak, Z.
2024
Наукове обґрунтування технології низькокалорійних птіфурі для мережі кав’ярень м. Кривий Ріг
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Шевченко, Галина Анатоліївна
;
Державний біотехнологічний університет
;
Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2021
Рoзpoбкa мeтoдики визнaчeння вiтaмiнy С для eкcпepтизи якocтi жeлeйниx виpoбiв: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі