Перегляд зібрання за групою - Автори Гейда, Ірина Михайлівна
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-05-15 | Виробництво кремованого меду з меду натурального різного ботанічного походження. Г. Л. Лисенко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа, І. М. Гейда,К. Д. Бучковська. Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. 2019. № 3. С. 22-28. https://doi.org/10.31890/vttp.2019.03.04 | Лисенко, Ганна Леонідівна; Прудніков, Василь Григорович; Леппа, Анастасія Львівна; Гейда, Ірина Михайлівна; Бучковська, Кристина Дмитріївна |
2021-11-29 | Вплив рослинних біостимуляторів на молочну продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи | Сільченко, Катерина Петрівна; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Гейда, Ірина Михайлівна |
2019-05-15 | Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників козиного і коров‘ячого молока промислового призначення | Рижкова, Таїсія Миколаївна; Дюкарева, Галина Іванівнa; Гейда, Ірина Михайлівна; Гончарова, Ірина Іванівна |