Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8194
Название: Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари"
Авторы: Одарченко, Андрій Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Ключевые слова: товарознавство;харчові продукти;молоко;молочні товари
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари" : опорний конспект лекцій / уклад. : А.М. Одарченко, З.П. Карпенко, А.О. Сергієнко. Х.: ХДУХТ, 2016. 105 с.
Краткий осмотр (реферат): Опорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, враховує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця харчопереробної промисловості та торгівлі, сприяє формуванню у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей молочних продуктів протягом їх життєвого циклу, асортименту та навичок в управлінні безпечністю та якістю професійної діяльності в сфері сучасної молочної промисловості і оптової та роздрібної торгівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8194
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Opornij_konsp_lekcij_Tovarozn_vo_Moloko_i_molochni_produkti_2016.pdf893.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.