Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62076
Title: The grape powders in the technology of shortcrust pastry confectionery
Authors: Grevtseva, N.
Samohvalova, O.
Brykova, T.
Grigorenko, A.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Grevtseva N., Samohvalova O., Brykova T., Grigorenko A. The grape powders in the technology of shortcrust pastry confectionery. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 239-240.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62076
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-239-240.pdf69.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.