Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60881
Title: | Інтеграція нових технологій у готельно-ресторанний бізнес: світові тенденції |
Authors: | Карбівнича, Т. В. Піскун, К. С. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Карбівнича Т. В., Піскун К. С. Інтеграція нових технологій у готельно-ресторанний бізнес: світові тенденції. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 438-439 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60881 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-438-439.pdf | 111.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.