Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58911
Назва: | Використання інтерактивних методів навчання в закладах вищої освіти під час формування системних знань із хімії технологів харчового виробництва |
Автори: | Чернушенко, О. О. Діль, К. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Чернушенко О. О., Діль К. Використання інтерактивних методів навчання в закладах вищої освіти під час формування системних знань із хімії технологів харчового виробництва. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 174-175. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58911 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Розташовується у зібраннях: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_174-175.pdf | 230.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.