Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58911
Назва: Використання інтерактивних методів навчання в закладах вищої освіти під час формування системних знань із хімії технологів харчового виробництва
Автори: Чернушенко, О. О.
Діль, К.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чернушенко О. О., Діль К. Використання інтерактивних методів навчання в закладах вищої освіти під час формування системних знань із хімії технологів харчового виробництва. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 174-175.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58911
ISBN: 978-966-405-478-9
Розташовується у зібраннях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_174-175.pdf230.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.