Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58028
Название: Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів
Авторы: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Гордієнко, І. О.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 114-117.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58028
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1 с_117-end-страницы-10.pdf1.61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.