Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57711
Назва: Повоєнне відновлення харчової галузі україни силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесу
Автори: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Погарський, О. С.
Селютіна, Г. А.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Юр’єва О. О., Погарський О. С., Селютіна Г. А. Повоєнне відновлення харчової галузі україни силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесу. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 77-78
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57711
Розташовується у зібраннях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-15-16-05-24-mater-78-79.pdf150.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.