Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57710
Назва: Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення
Автори: Прісс, О. П.
Євлаш, В. В.
Товма, Л. Ф.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Прісс О. П., Євлаш В. В., Товма Л. Ф. Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 74-76
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57710
Розташовується у зібраннях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-15-16-05-24-mater-75-77.pdf156.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.