Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57072
Назва: Історико-культурні українські традиції споживання продуктів харчування
Інші назви: Historical and cultural ukrainian traditions of food consumption
Автори: Грабар, Наталя Григорівна
Ключові слова: українські традиції;менталітет;споживання продуктів харчування;Ukrainian traditions;mentality;food products
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Грабар Н. Г. Історико-культурні українські традиції споживання продуктів харчування. STUDIA SLOBOZHANICA: матеріали науково-практичного семінару «Слобожанський гуманітарій – 2024» (Харків, ДБТУ, 22 травня 2024 р.). Харків, 2024. С. 63-70
Короткий огляд (реферат): У статті зазначено про появу на наших просторах деяких сільсько-господарських культур та звичаїв, пов’язаних з приготуванням із них різноманітних страв. Наведето історичні факти українських культурно побутових традицій споживання продуктів харчування в різних регіонах України. Наголошено на особливостях менталітету Українського народу, що формувався під впливом складних історичних обставин
The statistics indicate the appearance in our open spaces of various agricultural-state cultures and compounds associated with the preparation of various herbs from them. The historical facts of Ukrainian cultural and everyday traditions of food products in different regions of Ukraine will be revealed. It is exposed to the peculiarities of the mentality of the Ukrainian people, which was formed under the influx of complex historical settings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57072
Розташовується у зібраннях:STUDIA SLOBOZHANICA

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Slobozhans_kyy_humanitariy-63-70.pdf423.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.