Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53248
Назва: Використання крохмалю в м’ясній промисловості
Інші назви: Light industry and food industry
Автори: Желєва, Т. С.
Камсуліна, Н. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Great Britain: Peal Press Ltd
Бібліографічний опис: Желєва Т. С., Камсуліна Н. В. Використання крохмалю в м’ясній промисловості. Scientific Collection «InterConf»: with the Proceedings of the 10th International Scientific and Practical Conference «Science and Practice: Implementation to Modern Society» (June 4-5, 2021). Manchester, Great Britain: Peal Press Ltd., 2021. С. 649-651
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53248
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_InterConf_21-650-652.pdf2.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.