Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53248
Назва: | Використання крохмалю в м’ясній промисловості |
Інші назви: | Light industry and food industry |
Автори: | Желєва, Т. С. Камсуліна, Н. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Great Britain: Peal Press Ltd |
Бібліографічний опис: | Желєва Т. С., Камсуліна Н. В. Використання крохмалю в м’ясній промисловості. Scientific Collection «InterConf»: with the Proceedings of the 10th International Scientific and Practical Conference «Science and Practice: Implementation to Modern Society» (June 4-5, 2021). Manchester, Great Britain: Peal Press Ltd., 2021. С. 649-651 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53248 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_InterConf_21-650-652.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.