Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52460
Назва: | «Книга про смачну та здорову їжу» (1939) як ідеологічний конструкт |
Автори: | Руденко, С. М. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Руденко С. М. «Книга про смачну та здорову їжу» (1939) як ідеологічний конструкт. Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 18 жовтня 2018 р. (до 85-ї річниці Голодомору в Україні). Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 124-128 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52460 |
Розташовується у зібраннях: | Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_Totalitarne suspil_stvo_2018-124-128.pdf | 259.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.