Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48581
Название: Вступ до спеціальності: навчально-метод. посібник, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
Авторы: Золотарьова, С. А.
Пономарьова, М. С.
Новікова, В. Є.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Вступ до спеціальності: навчально-методичний посібник для самостійного (дистанційного) вивчення дисципліни студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад.: С. А. Золотарьова, М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова. Харків: Держ. біотехн. ун-т ;2024. 83 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу «Вступ до спеціальності». Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю студентів. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 015 «Професійна освіта».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48581
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_Vstup_spetsial_nosti_24.pdf812.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.