Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45109
Название: | Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані |
Авторы: | Войцехівська, Л. І. Франко, О. В. Вербицький, С. Б. Охріменко, Ю. І. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Войцехівська Л. І., Франко О. В., Вербицький С. Б., Охріменко Ю. І. Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 469-472 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45109 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-470-473.pdf | 236.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.