Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42472
Название: Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії
Авторы: Нагорний, Олександр Юрійович
Котляр, Олег Володимирович
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків : РВВ ДБТУ
Библиографическое описание: Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії: конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 25 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42472
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_PURVRI_22.pdf1.99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.