Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4178
Назва: Нутриціологія. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
Ключові слова: дієтичне харчування;фізіологія харчування;харчові продукти;генетично модифіковані продукти;харчові інгредієнти;раціони;біохімічні процеси;нутріціологія
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Нутриціологія: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 131 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни «Нутриціологія» є здобуття необхідних знань та умінь для вибору та реалізації напрямів покращення виробництва продуктів харчування, забезпечення збалансованості раціонів з урахуванням соціальних зрушень, технічного прогресу та розвитку різноманітних типів підприємств харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nutrition_18.pdf3.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.