Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39087
Название: | Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів» |
Авторы: | Горальчук, А. Б. Омельченко, С. Б. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Горальчук А. Б., Омельченко С. Б. Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 323-324. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39087 |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_323-324.pdf | 107.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.