Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38671
Title: Розробка плодоовочевих начинок високої біологічної цінності та кондитерських виробів оздоровчого спрямування з їх використанням
Authors: Погарська, В. В
Юр’єва, О. О.
Погарський, О. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Погарська В. В., Юр’єва О. О., Погарський О. С., Лосєва С. М. Розробка плодоовочевих начинок високої біологічної цінності та кондитерських виробів оздоровчого спрямування з їх використанням. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 55-56
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38671
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-56-57.pdf134.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.