Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38252
Title: Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетів
Authors: Омельченко, С. Б.
Горальчук, А. Б.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 139-142.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38252
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_139-142.pdf191.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.