Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37790
Title: | Параметри оцінювання конкурентоспроможності ресторанної послуги |
Authors: | Гросул, В. А. Калєнік, К. В. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гросул В. А., Калєнік К. В. Параметри оцінювання конкурентоспроможності ресторанної послуги. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 120-124. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37790 |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_120-124.pdf | 309.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.