Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37372
Title: Розвиток кейтерингу в умовах економічної кризи
Authors: Литвиненко, Т. Є.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Литвиненко Т. Є. Розвиток кейтерингу в умовах економічної кризи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 217-218.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37372
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_217-218.pdf108.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.