Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35324
Title: | Наукове обґрунтування технологій дієтичних добавок та харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовини |
Authors: | Головко, Тетяна Миколаївна Погожих, Микола Іванович Головко, Микола Павлович Применко, Владислав Геннадійович Геліх, Анна Олександрівна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Головко Т. М., Погожих М. І., Головко М. П., Применко В. Г., Геліх А. О. Наукове обґрунтування технологій дієтичних добавок та харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовини : монографія. Харків: ДБТУ, 2023. 297 с. |
Abstract: | У монографії теоретично та експериментально обґрунтовано технологію дієтичних добавок як джерела збагачення харчових продуктів і страв на ессенціальні мінеральні речовини та харчових продуктів з їх використанням. Визначені закономірності в технологіях харчових продуктів оздоровчого призначення із використанням харчової сировини, дієтичних добавок та на основі хелатних комплексів. Розвинуто технологічні прийоми включення дієтичних добавок до виробництва харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовини. Рекомендовано для наукових працівників, практичних спеціалістів, які вивчають технологію та питання створення харчових продуктів оздоровчного призначення, а також аспірантам та студентам спеціальності «Харчові технології» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35324 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Holovko_2023.pdf | 6.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.