Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35068
Название: | Енергоефективна технологія вирощювання насіння буряка столового |
Авторы: | Вітанов, О. Д. Могильна, О.М. Романов, О. В. Томах, Є. О. Куц, О. В. Яровий, Г. І. Духін, Є. О. Пузік, Л. М. Рожков, А. О. Романова, Т. А. Брагін, О. М. Рудь, В. П. Урюпіна, Л. М. |
Ключевые слова: | продуктивність фотосинтезу;коренеплоди;метод штеклінгів;мікродобрива;зрошення;краплинного зрошення;інкрустації насіння |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Вінниця: ТОВ «Нілан» |
Библиографическое описание: | Вітанов О. Д., Могильна О. М., Романов О. В., Томах Є. О., Куц О. В., Яровий Г. І., Духін Є. О., Пузік Л. М., Рожков А. О., Романова Т. А., Брагін О. М., Рудь В. П., Урюпіна Л. М. Енергоефективна технологія вирощювання насіння буряка столового: монографія; за ред. О. Д. Вітанова, О. М. Могильної, О. В. Романова. Вінниця: ТОВ «Нілан» ЛТД, 2020. 275 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії висвітлено морфо-біологічні особливості таекологічні умови вирощування буряка столового, елементи технології маточних коренеплодів та насінників. Наведено економічну, енергетичну та біоенергетичну ефективністьвирощування насіння. Надано практичні рекомендації щодо раціонального застосування комплексу технологічних прийомів вирощування насіння, яке відповідає діючим ДСТУ. Для фахівців насінницьких господарств, наукових працівників, а також як навчальний посібник для викладачів, аспірантів і студентів зі спеціальностей: 201 «Агрономія» та 203 «Садівництво і виноградарство» вищих аграрних навчальних закладів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35068 |
ISBN: | 978-966-924-844-2 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_nasin_buryaka_20.pdf | 13.77 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.