Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28501
Title: New methods of food products processing by infrared radiation
Authors: Borysova, Alina
Dmytrevskyi, Dmytro
Moutazakki, Mohamed
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Borysova A., Dmytrevskyi D., Moutazakki M. New methods of food products processing by infrared radiation. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 28-29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28501
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_28-29.pdf54.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.