Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28391
Назва: Features of preparing foreign students in engineering food industry
Автори: Foshchan, A.
Chervonyi, V.
Novruzov, A.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Foshchan A., Chervonyi V., Novruzov A. Features of preparing foreign students in engineering food industry. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 183-184.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28391
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_183-184.pdf58.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.