Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28099
Назва: Проблема застосування у складі швидкої їжі сушених плодово-овочевих продуктів
Автори: Науменко, М.О.
Галіченко, Т.В.
Науменко, Олександр Петрович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Науменко М. О., Галіченко Т. В., Науменко О. П. Проблема застосування у складі швидкої їжі сушених плодово-овочевих продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 165-166.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28099
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_165-166.pdf91.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.