Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27582
Название: | Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів |
Авторы: | Бабкіна, Ірина Володимирівна Прасол, Світлана Володимирівна |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Бабкіна І. В., Прасол С. В. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 125-126. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27582 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_125-126.pdf | 93.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.