Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27582
Название: Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів
Авторы: Бабкіна, Ірина Володимирівна
Прасол, Світлана Володимирівна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бабкіна І. В., Прасол С. В. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 125-126.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27582
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_125-126.pdf93.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.