Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27178
Название: Інновації в харчовій та переробній галузях Черкащини.
Авторы: Коліщук, О. В.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Коліщук О. В. Інновації в харчовій та переробній галузях Черкащини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 123-124
Серия/номер: Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27178
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-123-124.pdf135.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.