Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27176
Назва: | Мониторинг содержания натрия, калия, кальция и магния в продуктах переработки молочной сыворотки |
Автори: | Волкова, А.С. Юрченко, О.И. Титова, Н.П. Губский, С.М. |
Ключові слова: | молочная сиворотка;атомно-абсорбционный анализ |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХНУ ім. В. Н. Каразіна |
Бібліографічний опис: | Волкова А. С., Юрченко О. И., Титова Н. П., Губский С. М. Мониторинг содержания натрия, калия, кальция и магния в продуктах переработки молочной сыворотки. Хімічні Каразінські читання – 2017" (ХКЧ’17): тези доп. IХ Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 18–20 квітня 2017 р. Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2017. С. 51-52. |
Короткий огляд (реферат): | Цель данной работы состояла в разработке методики контроля содержания натрия, калия, кальция и магния, составляющих основу минеральной части, в исходном, промежуточных (ретентат, пермеат) и конечном продукте процесса переработки молочной сыворотки подсырной в сухой молочной сыворотке деминерализованной. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27176 |
ISBN: | 978-966-285-403-9 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
volkova_monytorynh_soderzhanyya_natryya_tezy_kharkiv_2017_51-52.pdf | 327.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.