Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664
Назва: | Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини |
Автори: | Одарченко, Д. М. Гордієнко, В. В. Сподар, К. В. |
Дата публікації: | 20-жов-2011 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Сподар К. В. Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 106-107 |
Серія/номер: | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-106-107.pdf | 153.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.