Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22965
Назва: Спосіб зберігання капусти броколі
Автори: Пузік Володимир Кузміч
Бондаренко Вероніка Анатоліївна
Пузік Людмила Михайлівна
Дата публікації: 25-вер-2013
Бібліографічний опис: Спосіб зберігання капусти броколі. Патент України на винахід № 83674 МПК A23B 7/04 (2006.01). Пузік Володимир Кузміч, Бондаренко Вероніка Анатоліївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 18.03.2013. Опубл. 25.09.2013. Бюл. № 18. 6 с.
Серія/номер: 83674;
Короткий огляд (реферат): Спосіб зберігання капусти броколі, що включає зберігання капусти у закритій ємності, який відрізняється тим, що головки капусти індивідуально пакують у стретч-плівку ПВХ (полівінілхлоридну), перфоровану, з діаметром отворів 0,2-0,3 мм, у розрахунку на 1 дм2 - 3 отвори, і зберігають при температурі 0±0,5 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22965
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
83674-uapatents.com.pdf284.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.