Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22850
Назва: Спосіб кріоконсервування методом вітрифікації меристем часнику сорту “мереф’янський білий”
Інші назви: Method for cryopreserving by method of vitrification of meristems of garlic of variety "меrefianskyi bilyi" (merefa white)
Автори: Івченко, Тетяна Володимирівна
Віценя, Тамара Іванівна
Яровий, Григорій Іванович
Стрибуль, Тамара Федорівна
Григоращенко, Анатолій Іванович
Шевченко, Надія Олександрівна
Дата публікації: 25-кві-2007
Бібліографічний опис: Спосіб кріоконсервування методом вітрифікації меристем часнику сорту “мереф’янський білий”. Патент України на винахід № 22540 A01N 3/00. Івченко Тетяна Володимирівна, Віценя Тамара Іванівна, Яровий Григорій Іванович, Стрибуль Тамара Федорівна, Григоращенко Анатолій Іванович, Шевченко Надія Олександрівна.Опубл. 25.04.2007. 2 с.
Серія/номер: 22540;
Короткий огляд (реферат): Спосіб кріоконсервування методом вітрифікації меристем часнику сорту «Мереф'янський білий», який включає попередню обробку шляхом культивування меристем на середовищі MS зі вмістом сахарози 0,3 М, дегідратацію розчином, що вітрифікують, поміщення в контейнери, заморожування у рідкому азоті, відігрів та відмивання від кріопротектора розчином сахарози на середовищі MS, який відрізняється тим, що дегідратацію проводять в один етап розчином, що вітрифікують - PVS N, а відмивання від кріопротекторів здійснюють 0,3 М розчином сахарози на середовищі MS.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22850
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22540-uapatents.com.pdf46.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.