Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22571
Назва: Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Автори: Юрченко, С. Л.
Гринченко, О. О.
Серік, М. Л.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Юрченко С. Л., Гринченко О. О., Серік М. Л. Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 296-297.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22571
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk_27.05.21 – 296-297.pdf339.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.