Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17021
Title: Якість як фактор підвищення конкурентоспроможності аграрної продукції
Authors: Кравченко, Ю. М.
Issue Date: 2021
Citation: Кравченко Ю. М. Якість як фактор підвищення конкурентоспроможності аграрної продукції. Матеріали П'ятої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" 26-30 квітня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 26-28.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17021
ISBN: 978-617-7920-09-9
Appears in Collections:Матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_2021_26-28.pdf177.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.