Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1640
Title: Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення
Authors: Антощенкова, В. В.
Кравченко, Ю. М.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Антощенкова В. В., Кравченко Ю. М. Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): «Управління розвитком соціально-економічних систем» , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 16-19 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1640
Appears in Collections:Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_conference_URSES_DBTU_22-17-20.pdf217.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.