Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1640
Title: | Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення |
Authors: | Антощенкова, В. В. Кравченко, Ю. М. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Антощенкова В. В., Кравченко Ю. М. Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): «Управління розвитком соціально-економічних систем» , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 16-19 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1640 |
Appears in Collections: | Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6_conference_URSES_DBTU_22-17-20.pdf | 217.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.