Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1640
Назва: | Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення |
Автори: | Антощенкова, В. В. Кравченко, Ю. М. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Антощенкова В. В., Кравченко Ю. М. Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): «Управління розвитком соціально-економічних систем» , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 16-19 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1640 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6_conference_URSES_DBTU_22-17-20.pdf | 217.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.