Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1640
Назва: Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення
Автори: Антощенкова, В. В.
Кравченко, Ю. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Антощенкова В. В., Кравченко Ю. М. Рівень споживання основних продуктів харчування, як чинник продовольчого забезпечення. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): «Управління розвитком соціально-економічних систем» , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 16-19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1640
Розташовується у зібраннях:Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_conference_URSES_DBTU_22-17-20.pdf217.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.