Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16138
Назва: Спосіб виробництва екстрактів з плодів глоду
Автори: Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Дахно, Георгій Андрійович
Чорненький, Євгеній Миколайович
Дата публікації: 12-бер-2018
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва екстрактів з плодів глоду. Патент України на корисну модель № 124044, МПК (2018.01) A23L 3/00. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко, Г. А. Дахно, Є. М. Чорненький. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 11864. Заявл. 04.12.2017. Опубл. 12.03.2018, Бюл.№ 5. 4 с.
Серія/номер: 11;124044
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва екстракту з плодів глоду включає сортування, миття, інспекцію, подрібнювання, екстрагування, декантування та фільтрування. Сушиться сировина в ІЧ-сушарці до вологовмісту 6…10 % за температури 45…60 °C, після чого її відновлюють у гарячій воді при температурі 60…70 °C та екстрагують при цій температурі протягом 5…10 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16138
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124044.pdf154.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.