Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16025
Назва: Спосіб заморожування риби
Автори: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Сподар, Катерина Вікторівна
Косухіна, Юлія Вікторівна
Дата публікації: 12-чер-2017
Бібліографічний опис: Спосіб заморожування риби. Патент України на корисну модель № 116979, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, К. В. Сподар, Ю. В. Косухіна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 13513. Заявл. 28.12.2016. Опубл. 12.06.2017, бюл.№ 11. 4 с.
Серія/номер: 11;116979
Короткий огляд (реферат): Спосіб заморожування риби включає миття та заморожування риби-сирцю. Рибу-сирець миють у водному розчині хлориду натрію та заморожують в воді з додаванням 0,1 % спиртового розчину прополісу при температурі мінус 18 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16025
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
116979.pdf141.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.