Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509
Название: Спосіб виробництва конфітюру
Авторы: Маяк, Віталій Іванович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Дата публикации: 10-ноя-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спосіб виробництва конфітюру. Патент України на корисну модель № 111579, МПК A23L 21/10 (2016.01). В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. Є. Загорулько. № u 2016 06070. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.11.2016, Бюл.№ 21. 4 с.
Серия/номер: 11;111579
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва конфітюрів включає попередню підготовку плодів або овочів, уварювання з цукром, патокою і пектином, охолодження, фасування, стерилізацію. При цьому здійснюють сушіння плодів або овочів до вмісту сухих речовин 30…40 %, подрібнення в дробарці до розміру часток 1,5…2,5 мм, з'єднання з інвертованим цукровим сиропом, лимонною кислотою, ароматичними компонентами та барвними речовинами, концентрування до вмісту сухих речовин 60…76 % та пастеризування за температури 70 °C.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
111579.pdf145.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.