Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509
Название: | Спосіб виробництва конфітюру |
Авторы: | Маяк, Віталій Іванович Ляшенко, Богдан Віталійович Загорулько, Олексій Євгенович |
Дата публикации: | 10-ноя-2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва конфітюру. Патент України на корисну модель № 111579, МПК A23L 21/10 (2016.01). В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. Є. Загорулько. № u 2016 06070. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.11.2016, Бюл.№ 21. 4 с. |
Серия/номер: | 11;111579 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва конфітюрів включає попередню підготовку плодів або овочів, уварювання з цукром, патокою і пектином, охолодження, фасування, стерилізацію. При цьому здійснюють сушіння плодів або овочів до вмісту сухих речовин 30…40 %, подрібнення в дробарці до розміру часток 1,5…2,5 мм, з'єднання з інвертованим цукровим сиропом, лимонною кислотою, ароматичними компонентами та барвними речовинами, концентрування до вмісту сухих речовин 60…76 % та пастеризування за температури 70 °C. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
111579.pdf | 145.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.