Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14634
Title: Спосіб приготування котлетної маси із коропа
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Issue Date: 10-Jan-2008
Citation: Спосіб приготування котлетної маси із коропа. Патент України на корисну модель № 29218, МПК (2006) A23L 1/00. Г. М. Постнов. № u200708807. Заявл. 30.07.2007. Опубл. 10.01.2008, Бюл.№ 1. 2 с.
Series/Report no.: 11;29218
Abstract: Спосіб приготування котлетної маси із коропа, який включає підготовку риби, розподіл тушки на філе з шкірою та реберними кістками, хребтову кістку, подрібнення, додання наповнювачів, перемішування та формування , який відрізняється тим, що хребтові кістки відварюють під тиском 150...160 кПа протягом 0,75...1 години при співвідношенні кісток та води 1:1,1...1,2, подрібнюють масу до розмірів частинок менше ніж 0,50 мкм, а філе з шкірою та реберними кістками піддають швидкому заморожуванню і подрібнюють в такому стані, з'єднують з подрібненою хребтовою кісткою та бульйоном від її варки і готують котлетну масу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14634
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29218.pdf65.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.