Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Название: Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини
Авторы: Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Потапов, Володимир Олексійович
Цуркан, Микола Михайлович
Дата публикации: 15-мар-2007
Библиографическое описание: Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 21672, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, А. О. Пак, В. О. Потапов, М. М. Цуркан. № u200611917. Заявл. 13.11.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 2 с.
Серия/номер: 11;21672
Краткий осмотр (реферат): Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини, що включає миття, подрібнення фруктово-ягідної сировини, змішування отриманого продукту із стабілізатором піни та зневоднення отриманої піни до зрівноваженої вологомісткості, який відрізняється тим, що при зневодненні сировину розміщують в функціональній ємності, стінки якої виконані із паронепроникного матеріалу, а середньоінтегральну температуру сировини, що зневоднюється, доводять до температури, що не перевищує 70 °С.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
21672.pdf158.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.