Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Название: | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини |
Авторы: | Погожих, Микола Іванович Пак, Андрій Олегович Потапов, Володимир Олексійович Цуркан, Микола Михайлович |
Дата публикации: | 15-мар-2007 |
Библиографическое описание: | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 21672, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, А. О. Пак, В. О. Потапов, М. М. Цуркан. № u200611917. Заявл. 13.11.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 2 с. |
Серия/номер: | 11;21672 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини, що включає миття, подрібнення фруктово-ягідної сировини, змішування отриманого продукту із стабілізатором піни та зневоднення отриманої піни до зрівноваженої вологомісткості, який відрізняється тим, що при зневодненні сировину розміщують в функціональній ємності, стінки якої виконані із паронепроникного матеріалу, а середньоінтегральну температуру сировини, що зневоднюється, доводять до температури, що не перевищує 70 °С. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
21672.pdf | 158.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.