Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13853
Назва: Спосіб одержання напівфабрикату для молочних коктейлів на основі сколотин з пектином
Автори: Юдіна, Тетяна Іллівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Рудоченко, Ольга Василівна
Дата публікації: 11-бер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб одержання напівфабрикату для молочних коктейлів на основі сколотин з пектином. Патент України на корисну модель № 88344, МПК A23C 9/13 (2006.01). Т. І. Юдіна, Г. В. Дейниченко, О. В. Рудоченко. № u 2013 12162. Заявл. 17.10.2013. Опубл. 11.03.2014, Бюл.№ 5. 5 с.
Серія/номер: 11;88344
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання напівфабрикату для молочних коктейлів на основі сколотин з пектином включає підготовку розчину стабілізатора, шляхом його розчинення, перемішування і охолодження. При цьому підготовку розчину стабілізатора, де як стабілізатор використовують пектин, здійснюють у суміші сколотин та їх УФ-концентрату, попередньо змішавши його з цукром.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13853
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
88344.pdf165.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.