Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13649
Назва: Склад мафінів "Корисний сніданок" функціонального призначення
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Савін, Михайло Вікторович
Зінченко, Анастасія Володимирівна
Дата публікації: 10-лип-2013
Бібліографічний опис: Склад мафінів "Корисний сніданок" функціонального призначення. Патент України на корисну модель № 81969, МПК A23G 3/34 (2006.01). О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, М. В. Савін, А. В. Зінченко. № u 2013 02532. Заявл. 28.02.2013. Опубл. 10.07.2013, Бюл.№ 13. 5 с.
Серія/номер: 11;81969
Короткий огляд (реферат): Склад мафінів функціонального призначення містить такі рецептурні компоненти: борошно пшеничне, бурякові волокна, цукор білий, маргарин, яйця курячі, кефір або йогурт, сіль, ароматизатор та розпушувач. При цьому використовуються освітлені бурякові волокна та додатково вносяться курага, цукати та цедра апельсину або лайму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13649
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81969.pdf174.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.