Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13632
Назва: | Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід |
Автори: | Одарченко, Дмитро Миколайович Кудряшов, Андрій Ігоревич Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Микола Семенович Сюсель, Олена Олександрівна Сподар, Катерина Вікторівна Штих, Сергій Васильович |
Дата публікації: | 25-січ-2013 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 76865, МПК A23L 2/12 (2006.01). Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих. № u 2012 04526. Заявл. 10.04.2012. Опубл. 25.01.2013, Бюл.№ 2. 4 с. |
Серія/номер: | 11;76865 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів належить до консервної, кондитерської промисловості та може використовуватися на підприємствах ресторанного господарства. Технологія виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід дозволяє отримати однорідну плазму та жмих і має високий вміст біологічно активних речовин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13632 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
76865.pdf | 160.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.