Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13632
Назва: Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігоревич
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Сюсель, Олена Олександрівна
Сподар, Катерина Вікторівна
Штих, Сергій Васильович
Дата публікації: 25-січ-2013
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 76865, МПК A23L 2/12 (2006.01). Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих. № u 2012 04526. Заявл. 10.04.2012. Опубл. 25.01.2013, Бюл.№ 2. 4 с.
Серія/номер: 11;76865
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів належить до консервної, кондитерської промисловості та може використовуватися на підприємствах ресторанного господарства. Технологія виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід дозволяє отримати однорідну плазму та жмих і має високий вміст біологічно активних речовин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13632
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76865.pdf160.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.