Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11831
Title: Менеджмент підприємств
Authors: Ткаченко, Ольга Петрівна
Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: менеджмент;ресторанне господарство;управлінські рішення;внутрішнє середовище;соціально-економічна система
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ткаченко О. П., Ткачова С. С. Менеджмент підприємств : навчальний посібник. Х. : ХДУХТ, 2021. 278 с.
Abstract: Матеріали навчального посібника за більшістю питань містять різні наукові підходи вітчизняних та закордонних авторів, що надає змогу студентам аналізувати інформацію та обирати оптимальний підхід для підприємства, діяльність якого розглядається. Матеріали навчального посібника подані у логічній для вивчення послідовності: теоретичні положення, питання для обговорення, завдання для самостійної роботи, тематика наукових повідомлень (рефератів). Теоретичні положення менеджменту розглянуто з позиції важливості для підприємств галузі, зокрема ресторанного господарства та харчової промисловості. Запропоновано оптимальне співвідношення завдань, для виконання яких студентам достатньо вивчити теоретичний матеріал, а також творчих завдань, в яких необхідно проявити самостійність та відповідальність керівника під час розв’язання ситуацій і прийняття управлінських рішень.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11831
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
navch_posibnik_menedzhment_pidpriyemstv_tkachenko_tkachova_2021.pdf5.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.