Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 3745 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019The prospects of trans fats replacement in food productsGoralchuk, Andrii; Andreeva, Svetlana; Dikhtiar, Alena; Riabets, Olga; Chekanov, Mykola
2019Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшникуКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Павлова, Оксана Володимирівна
2019Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2019Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальціюХолобцева, Ірина Петрівна; Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2019Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчуванняДзюба, Надія Анатоліївна; Кашкано, Мар’яна Анатоліївна; Калугіна, Ірина Михайлівна; Олійник, Марія Ігорівна
2019Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироваткиГніцевич, Вікторія Альбертівна; Гончар, Юлія Миколаївна; Романенко, Роман Петрович
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортівКасабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна
2019Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materialsDeynichenko, Gregory; Guzenko, Vasiliy; Dmytrevskyi, Dmytro; Tsvirkun, Ludmila; Kravchenko, Tamara
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2019Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїнуЧерно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Битка, Тетяна Вікторівна