Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 172 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловостіПавлюк, Р. Ю.; Павлишин, М. Л.
2013Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Бондаренко, В. А.
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.
2013Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використаннямПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.; Бутенко, Н. В.
2013Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Тимофєєва, Н. М.; Максимова, Н. П.; Берестова, А. А.; Борисенко, Т. О.
2013Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвниківПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.; Ткаченко, І. В.
2013Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Лосєва, С. М.; Граділь, У. І.
2013Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологійПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П.
2013Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Лосєва, С. М.
2013Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.