Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 213 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
...
22
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості
Павлюк, Р. Ю.
;
Павлишин, М. Л.
2013
Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Бондаренко, В. А.
2013
Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристиками
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Носіченко, Г. В.
;
Какадій, Ю. П.
;
Соколова, Л. М.
;
Лосєва, С. М.
2013
Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Кострова, К. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Бутенко, Н. В.
2013
Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Тимофєєва, Н. М.
;
Максимова, Н. П.
;
Берестова, А. А.
;
Борисенко, Т. О.
2013
Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Коробець, Н. В.
;
Ткаченко, І. В.
2013
Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібнення
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Маціпура, Т. С.
;
Лосєва, С. М.
;
Граділь, У. І.
2013
Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Погарська, В. В.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Кляп, Т. П.
2013
Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Леухіна, Л. В.
;
Лосєва, С. М.
2013
Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
Discover
Author
132
Погарська, В. В.
49
Лосєва, С. М.
33
Максимова, Н. П.
25
Погарський, О. С.
17
Балабай, К. С.
17
Наконечна, Ю. Г.
17
Погарская, В. В.
17
Юр’єва, О. О.
16
Кострова, К. В.
15
Хоменко, А. В.
.
next >
Subject
8
БАР
4
БАД
3
заморожування
3
каротиноїди
3
ягоди
2
гарбуз
2
заморожені пюре
2
каротиновмісні овочі
2
кріогенна технологія
2
кріогенне подрібнення
.
next >
Date issued
34
2020 - 2021
169
2010 - 2019
10
2009 - 2009
Has File(s)
213
true