Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 56801-56810 of 61888 (Search time: 0.031 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Інноваційні технології як обов’язкова умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологійФілімонова, І. А.
2019Формування пізнавального інтересу фахівців у галузі харчових технологій під час вивчення спеціальних дисциплінПопова, Н. М.
2019Фахова підготовка майбутніх інженерів-дослідників за освітньо-науковою програмоюМіщенко, С. Г.; Дон, Є. Ю.
2019Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплінРоман, Т. О.; Дейниченко, Л. Г.; Іванченко, М. Г.
2019Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2019Застосування компетентнісного підходу для підвищення якості вищої освітиТележенко, Л. М.; Калугіна, І. М.
2019Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справиСефіханова, К. А.
2019Інноваційні методи в компетентнісному підході до формування фахівця під час викладання дисципліни «Обладнання харчових технологій»Шинкарик, М. М.
2019Роль економічної підготовки у формуванні компетентностей випускників інженерних спеціальностейЧорна, М. В.; Смольнякова, Н. М.
2019Удосконалення компетентнісної підготовки майбутніх інженерів готельно-ресторанного господарстваЧервоний, В. М.