Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-20Ідентифікація м’яса забійних тварин за експресними методикамиБогатко, Н. М.
2019-11-15Безпечність та якість м’яса забійних тварин за обробки мийними лужними засобамиБогатко, Надія Михайлівна
2021-05-25Застосування комплексної системи державного ризик-орієнтованого контролю м’яса забійних тварин на потужностях з виробництва та обігу за виявлення хімічних небезпечних чинниківБогатко, Надія Михайлівна
2020-11-15Жирнокислотний склад м’яса забійних тварин за оброблення мийно-дезінфікуючими засобамиБогатко, Н. М.
2018-12-21Контроль якості та безпечності м’ясної сировини за застосування експресного методуБогатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Рютіна, Л. Р.
2019-09-15Правові засади менеджменту якості та безпеки використання сільськогосподарської сировини і продуктів харчування в Україні в процесі євроінтеграціїБілоусько, Т.Ю.; Шовкун, Л.В.; Білоусько, Р.С.
2020Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовахБєляєва, Світлана Станіславівна; Бишовець, Лариса Григорівна; Куракін, Олександр Борисович
2023Концептуальні проблеми проведення судової експертизи харчових продуктів в Україні та шляхи їх вирішенняЯценко, Іван; Козакова, Нінель