Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-10
Ціннісно-орієнтований підхід до управління розвитком підприємства ресторанного бізнесу
Гросул, В.А.
;
Балацька, Н.Ю.
2022
Стратегія розвитку підприємства ресторанного господарства
Ткаченко, О.П.
;
Чирва, Маргарита Олексіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022
Удосконалення процесу обслуговування іноземних споживачів у ресторанному комплекс
Віннікова, В. В.
;
Черевань, Андрій Сергійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2020
Франчайзинг як інструмент розвитку ресторанного бізнесу: міжнародний досвід та національні особливості
Ставерська, Т.О.
;
Козуб, В.О.
2020
Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку
Балацька, Наталія Юріївна
2020
Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Балацька, Наталія Юріївна
Discover
Author
2
Балацька, Наталія Юріївна
1
Балацька, Н.Ю.
1
Гросул, В.А.
1
Козуб, В.О.
1
Ставерська, Т.О.
1
Черевань, Андрій Сергійович
1
Чирва, Маргарита Олексіївна
Subject
2
управління
1
competitive strategy
1
competitiveness
1
conceptual basis
1
consumers
1
coronavirus pandemic period
1
determinants of value
1
development direction
1
development strategy
1
efficiency
.
< previous
next >
Date issued
4
2020
2
2022
Has File(s)
6
true